Uddannelse af Behandlere:

 

Denne form for uddannelse jeg tilbyder er kun for alternative behandlere og de massører, zoneterapeuter, samtale terapeuter eller andre terapeuter og andre behandlere, der føler, tænker og mærker, at der må være noget mere end det de laver.

 

Jeg uddanner kun 1 af gangen, da det er fuldstændigt individuelt hvilket liv man har levet, hvordan man indlærer, hvad man har brug for at lære og hvad man skal bruge det til.

 

Rent praktisk kan jeg godt uddanne en del hvert år, men jeg har ikke hold undervisning, så når du kommer på uddannelse her, er der kun dig den uge, de dage eller den dag.

 

Uddannelsesforløbene er derfor også fuldstændigt individuelt tilrettelagte og indholdet er individuelt.

 

Uddannelsesformen er en kombination af, at du modtager fysisk healing, du modtager kanaliseret og clairvoyant undervisning.

Der er hele tiden samtale, forståelsessamtale og hele tiden plads til at du stiller spørgsmål og får svar.

 

Det er individuelt om der er mulighed for at prøve tingene af eller om det er noget der bare integreres i behandlingen af dine klienter.

Det er også individuelt om dit klientel ændrer sig eller fortsætter som før og nye kommer til.

 

MEN HVAD ER DETTE SÅ?

 

Jorden er inde i en enorm udvikling og er ved at løfte sig op i et højere lys, højere frekvens - i min verden hedder det sig, at jorden er gået fra 3. lag til 4. lag - andre kalder det andet.

 

Derfor virker tingene anderledes end de gjorde før - også vores behandlingsform virker anderledes - det, der før virkede rigtig godt og effektivt, virker på en eller anden måde ikke helt længere. Nogle behandlere er gået helt i stå og andre oplever nedgang og for andre igen er det bare udefinerligt .. noget.

 

Kort sagt går min form for uddannelse ud på, at hjælpe dig fra 3. lag og til påbegyndt 4. lag. Hjælpe dig med at slippe rester af det gamle, hæve din frekvens og uddanne dig i hvordan tingene virker på og i 4. lag for dig.

 

 

Og hvorfor kan jeg så gøre det?

 

Jeg har gennemgået en intens og meget dybdegående udvikling hvor jeg slap alt det gamle og fik så ny og meget, meget højfrekvent energi ned - og det er så derefter mit virke at behandle og uddanne andre behandlere så I også kan komme af med det gamle og på den måde træde ind i det nye.

 

Det er hverken sjovt eller nemt, men det er en lettelse uden lige og dit eget virke som behandler ændrer sig positivt i takt med at du slipper det gamle.

 

Der er mere og det og du kan godt forvandles.

 

 

 

Betaling for uddannelse er pr time til 500 kr. pr time ml. 10.00 - 17.00 man - fre

 

Opfølgende spørgsmål koster:

 

Mandag - fredag ml. 10.00 - 17.00 125 kr. pr. 15 min.

mandag - fredag ml. 17.00 - 20.00 300 kr. pr. 15 min.

mandag - fredag ml. 20.00 - 10.00 450 kr. pr. 15 min.

 

lørdag ml. 10.00 - 17.00 300 kr. pr. 15 min.

 

lørdag ml. 17.00 - 10.00 450 kr. pr. 15 min.

 

søn- og helligdage ml. 10.00 - 17.00 450 kr. pr. 15 min.

 

søn - og helligdage ml. 17.00 - 10.00 600 kr. pr. 15 min

 

 

 

 

 

Vil du vide mere, har du spørgsmål eller har du brug for hjælp så ring eller mail på:

 

 

+45 52 80 29 05 diamondheler@gmail.com