Mine evner er medfødte og jeg er både klartseende, klartfølende, klarthørende og så har jeg røntgensyn - det vil sige, at jeg kan se helt ind på celleniveau - hvilket er hvorfor jeg kan gå ind og heale helt inde i nervebaner og kan se og finde alt det, lægerne endnu ikke kan. Jeg kan gå helt ind på celleniveau.

 

Jeg kan se, mærke, høre og videreformidle energi og lys.

 

Mit arbejde i, omkring og på Jorden startede da jeg var under 2 år gammel, så jeg har nu 43 års erfaring og har mange års arbejde endnu og er i fuld gang <3

 

Jeg har ingen uddannelse i dette, da det er medfødt og jeg har videreudviklet mig ved hjælpe af mine vejledere, så Ærkeenglene og Jesus og nu ved hjælp af Gud og sidst ved hjælp af Det Højere Råd. Og på denne måde bliver min hjælp til dig også helt individuel - specielt tilpasset til lige netop dig i lige netop den situation du står i på lige netop dette tidspunkt i dit liv.

Jeg har dog altid talt med Gud og gør det stadig (=altid) ;)

 

For bare 1 år siden (i 2014) healede jeg ved hjælp af Jesus, Ærkeenglene Michael og Rafael, Johannes døberen, Jomfru Maria, Moder Theresa og en engel jeg ikke kan udtale navnet på - så gennemgik jeg en dybdegående udvikling som healer og clairvoyant, så de nu ikke længere behøver at hjælpe mig med at heale - jeg rådfører mig dog altid med Gud og Det Højere Råd, da de er "mine arbejdsgivere".

 

Min udvikling og stigning er vedvarende og stopper aldrig <3

 

 

 

 

 

 

Jeg blev født på Sydgrønland i 1972 og startede mit liv der i den enestående kraftfulde natur man ikke finder lige noget andet sted på jorden.

 

Mine forældre blev skilt i 1980 og da min mor er dansker, rejste vi til Danmark og jeg har boet i Danmark siden.

 

Jeg har helt siden min barndom været mange forskellige og meget hårde ting igennem og har på mange måder også senere selv kastet mig ud i projekter og situationer, der var eller blev hårde og har været en meget stor del af viften igennem som nedrigt offer.

 

Dette var sådan fordi jeg selv har sagt ja til at gennemgå mange grimme ting for at løse dem på en anden måde og derved frigive ikke kun mig selv, men også titusinder af mennesker før og efter min tid - meget mørke skal laves om til lys - og så for at jeg i dette liv, kan heale steder, huse, dyr og mennesker.

Jeg ved nøjagtig hvordan det føles at gennemgå mange forskellige svære situationer og ved hvad du står i og hvordan du kan lave det om.

 

Og selv om jeg havde nok så ondt af mig selv, så forsikrede jeg alligevel min mor mange mange gange om at jeg skulle de her ting igennem og, at jeg var bygget til det. Og jeg har fået hjælp utallige gange af fantastiske mennesker, clairvoyante, healere og ikke mindst mine evigt bedste venner - Gud, Jesus, Ærkeenglen Michael, Moder Teresa, Jomfru Maria, Moder jord, Ærkeenglen Rafael, Johannes Døberen, min egen gruppe af lysvæsener både i engleriget og fra andre planeter og horder af forskellige engle, der træder til alt afhængig af hvilken opgave jeg står med. Og jeg er så taknemmelig for det lys jeg har oplevet igennem alt det svære. Og de mennesker jeg har mødt, har spillet deres rolle perfekt - dem er jeg ligeledes taknemmelige overfor.

 

Jeg kom hertil jorden med samme lys som ærkeenglen Michael og kan huske min egen fødsel og hvordan det var at møde min mor, far og søskende og tiden som baby og herefter.

Jeg var bevidst og skelnede ikke mellem det fysiske og ikke fysiske og havde hele tiden samtaler med Jesus, ærkeenglen Michael og min egen gruppe af lysvæsener og ved store og vigtige ting, samtaler med Gud.

 

Det var først da jeg som 9-årig blev træt af at jeg så væsener og afdøde lige så klart som fysiske mennesker og de problemer og blikke fra andre det gav, at jeg bad Gud om ikke kunne se de "andre" så tydeligt og så blev der smækket en trælem oven over mit hoved i med et knald - griner, ja man får hvad man beder om og tak for det. Så blev det lukket og jeg kunne gennemgå alle de ting jeg også skulle gennemgå uden at vide alting.

 

Ind i mellem det, var jeg clairvoyant og kunne heale ved samtaler med mennesker og heale dyr ved at arbejde med dem eller kommunikere med dem. Jeg lavede også fjernhealing uden at jeg vidste at det var det jeg gjorde - griner. Og havde røntgensyn uden at vide at det var det jeg kunne. - Jeg har aldrig været god til titler, men kan selvfølgelig godt se fordelen ved at kalde det samme noget bestemt så alle er med på hvad det er vi taler om eller har med at gøre - griner igen.

 

Så lukkede jeg ind imellem af igen eller også blev der lukket af for det når jeg selv skulle igennem nogle ting - indtil i 2011 hvor jeg arbejdede med nogle heste - så fik jeg klar besked på at jeg skulle lægge mine hænder på den måde og så kom der et væld af lys og energi ud så kraftigt at jeg stod og rystede. Hesten blev healet og så var der lukket op for at kunne gøre mine evner som healer til mit arbejde.

 

Jeg er siden jeg var 14 år gammel altid blevet passet op af folk alle mulige steder som havde brug for hjælp eller information/viden eller mødt folk som havde brug for hjælp eller information/viden, men det er først efter den direkte healing af hesten at jeg direkte og fysisk har healet mennesker ( i hvert fald hvad jeg ved af - griner ).

 

Og når alt dette er sagt vil jeg meget kraftigt pointere, at jeg ikke er en skid bedre end andre mennesker - jeg er hverken mere eller mindre værd end andre. Jeg har bare valgt at bruge denne fraktion af mine evner i dette liv på denne tid på jorden.

 

Som beskrevet under fanen "hvad er healing" er jeg blot et bindeled som en ledning mellem dig eller dit dyr og universets lys - et redskab/instrument og i mellemtiden er jeg blot et menneske, der kan hjælpe der hvor andre giver op :) <3