Anbefalinger:

 

Det er altid nemmere, at fortælle om healing og clairvoyance man har oplevet med sine kæledyr.

Ikke mange har lyst til åbenlyst at fortælle om deres egen personlige healing og clairvoyance her hos mig, men har du mod på det - så skriv endelig din oplevelse med mig på: diamondheler@gmail.com og husk endelig at skrive hvis du vil være anonym og på forhånd tusind tak.

 

Mundtlige anbefalinger er altid de bedste ;) <3 og på forhånd tusind tak.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hej Kista,

1000 tak for et givende kursus. Jeg synes det var en god måde du underviste os behandlere på. Med stor respekt for hver eneste deltagers niveau, formåede du, at give alle en fornyet og inspirerende viden om følelserne i chakraerne.

Alle vidste at du var vores lærer og inspirationskilde.

Mange hilsener Mariann

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Et år siden

Har lige väret i Danmark onsdag d 23 / 11 2016, der mödte jeg en Healer som arbejdede med for mig en helt ny teknik, som vel kan kaldes " psykisk operation " helt ned på cellenivå, en enorm energi som gjorde det muligt at gå ind i hele ryggen og justere det som var " skävt" efter en tidligere mislykket operation af diskusprolaps, fjerne arväv, rense op efter kirugerne, og samtidigt rette ryggen, hun rettede samtidigt min nakke, som jeg skadede for seks år siden , dobbelt nerveskade, med enorme smerter til fölge, store doser morfin dagligt 30 - 180 mg, det er meget, ved at rette ryggen blev jeg også af med problemerne ned i mit höjre ben og foden som siden operationen i 97 föltes som en forstuvning.

STATUS : en uge efter, " operationen " INGEN SMERTE ,föles precis som efter et kirugisk ingreb, öm og slidt lidt trät, men ellers OK, kämper med lidt abstinensbesvär, men har halveret morfinet !

 

STATUS : et år efter har faktisk ingen problemer er helt stoppet med morfin og har fået en helt ny livskvalitet , TAK

 

Hvem er så denne Engel ! KISTA ABELSEN er navnet, hun bor nu på Jylland ved Christiansfeld , hun er selvlärt men har haft Gaven med sig fra födslen, hun er utrolig blid , kärlig, og let at snakke med särdeles forstående og masser af tid ved behandlingsforlöb !

Hun renser også huse, kigger ind i fremtiden,kan se din fortid hvilket er en stor hjälp ved behandling, alle har vi vel samlet lidt "skidt " sammen som vi bär med os !

Hun arbejder også med dyr, särligt med dyr der ikke har väret behandlet pänt, kan tale med dem, dette gälder både heste, hunde, katte fugle osv.

 

Jeg kan ikke takke Kista nok for den hjälp jeg har fået af hele hjärtet anbefaler jeg dig at söge hjölp hos KIsta hvis du har problemer, smerter eller andet, hun arbejder også med diabetes et og to, åreknuder, högt blodtryk og meget andet !

 

Hun findes på tlf. 52802905

www. diamondhealer.dk

 

mine bädste anbefalinger og stort TAK

Leiff Bror Dan Dynes Hansen

Langt oppe i Sverige

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Vi var meget glade for vores hus og trivedes rigtig godt - bortset fra den uro vi følte når vi var gået i seng. Det var symptomer som hjertebanken, ømhed i kroppen, snurrende muskler i benet, utilpashed. Det undrede os, at vi altid sov rigtig godt hvis vi flyttede til en seng i et andet rum. Huset blev set efter for jordstråler - dog uden den store ændring. På et tidspunkt bredte en mærkelig gammel lugt sig i soveværelset. Vi luftede ud, gjorde rent. Måske skulle vi udskifte madrasserne? Samme tunge lugt opstod umærkeligt i et andet rum. Det var højst besynderligt.

Vi fik lejlighed til at høre Kistas foredrag om healing, klarsyn - om hendes arbejde med dyr og mennesker - om atrense steder og boliger. Det gav noget at tænke på, så vi besluttede at sende bud efter Kista. Det viste sig at være en god beslutning!

 

Kista rensede huset, mens vi forbavset så til. I dagene efter kunne vi mærke et andet "klima" i huset. Den grimme lugt var forsvundet. Nu sover vi trygt og godt uden gener i et friskt og luftigt soveværelse.

 

Grethe

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Da jeg for mange år siden gik til lægen med et broget sygdomsbillede, mange lange sygdomsperioder, vidste jeg at det var helt galt og alvorligt. Lægerne fandt ikke grundlag for en relevant udredning udover blodprøver, men mente at det nok skulle gå. Derfor valgte jeg på egen hånd at tage ansvar for nødvendig udredning via udenlandske test. det viste sig årsagen til alle disse symptomer var Borrelia og Ehrlichia - så endelig blev den nødvendige og rette antibiotica behandling sat i gang, men desværre alt for sent. Nu mange år og erfaringer senere, har det været fatalt for mit liv og hverdag.

 

For 3 år siden havde jeg haft en rimelig fornuftig periode, men det ændrede sig i løbet af vinteren. Jeg havde fået tilbagefald med svære symptomer. Det var foruroligende og alvorligt. Jeg var i tvivl om hvilken vej det ville gå. Jeg havde sat mig godt ind i bakteriernes livsform og cycklus og havde nu som dengang den største respekt for disse kræ. Så noget måtte gøres. Jeg valgte at prøve Kistas healing. Med bekymring. Jeg kendte intet til denne form for alternativ behandling. Det kom jeg til! Det var helt utroligt at blive HELT KLAR I HOVEDET. Det glemmer jeg aldrig - den forfærdelige hjernetåge forsvandt. Kista var/er god til at fortælle og informere i/om forløbet. Det har været vigtigt for mig, så jeg kunne følge de forandringer, der hele tiden har været undervejs efter en behandling. det er barsk at leve med disse kræ år efter år. Det tærer hårdt på både krop og sjæl, så oplevelsen af at turde håbe på en væsentlig bedring er jo helt fantastisk.

 

Det har nok altid været vigtigt for mig, at en behandling kan vurderes og måles og ,at man skal se sig grumme meget for på det alternative marked, så det var som sagt med en vis bekymring at jeg måtte prøve en healing ved Kista. I dag efter et healingsforløb, har det ændret mit liv ud i en helt uforudsigelig god retning.

 

Det har givet stof til eftertanke: Kistas healing har haft god og målbar effekt på min gamle infektionssygdom. Kan den så helbrede et menneske med en ny infektion over få måneder?

 

Jeg kan varmt anbefale at få en snak med Kista Abelsen - måske kan hun også hjælpe dig.

 

Grethe

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Som hjerteopereret har jeg talt med andre patienter, som har oplevet dte samme som jeg. Jeg har gennemgået en vellykket, men langvarig operation og har været i narkose 3 gange og har derefter oplevet problemer med hukommelsen og koncentrationsbesvær. Disse problemer fik ikke den store opmærksomhed ved de løbene kontrolbesøg på hospitalet. Fokus var hjertet og dets funktion og det blev målt til helt tilfredsstillende og med arvæv. Flere patienter kender til at den langvarige narkose kan være svær at få ud af kroppen. Min rygsøjle var noget stiv og skæv i 2 af leddene efter hjerteoperation - ihvertfald kunne jeg ikke lave øvelser i det område og ryggen var synligt skæv ved de 2 led. En personlig krise udviklede sig over tid. Vi overvejde hvorvidt jeg kunne finde hjælp bl.a uden mere medicin.

 

Kort fortalt har jeg haft gavn af et healingsforløb - Kista har behandlet mig på en sådan måde, at jeg har det godt i dag. Min led blev rettet og stivheden er væk. Min holding har ændret sig, så jeg er blevet mere rank og bevægelig. Det er en god fornemmelse og jeg kan meget mere og er kommet ud af depressionen, der opstod af at jeg ikke kunne huske og ikke kunne koncentrere mig.

 

Undervejs i forløbet har jeg naturligvis målt blodtryk for at følge med der og været til lægekontrol og det har vist sig at hjertemedicinen kunne reduceres.

Jeg har været til scanning af hjertet og lægekontrol i april 2017 og jeg citerer lægen: "det ser ud som om du aldrig har været opereret" og jeg fik yderligere reduceret medicinen og skulle komme efter 20 dage til kontrol igen og derfra skulle jeg ikke længere have medicinen.

 

Jeg har været glad for den måde hvorpå Kista har bidraget til at jeg nu kan se fremad til stor glæde også for min famile.

 

Henning

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Helle Damsgård Jensen

 

De ting du beskrev om mig var meget rammende og jeg ville ikke kunne beskrive tingene bedre om mig selv.. Du finder straks de ømme punkter og hvor der skal sættes ind... Der er ingen tvivl om at du er super dygtig og kan dit kram indenfor clairvoyance.. Du er simpelthen så god til det...

Hvis jeg vinder i lotto er jeg ikke i tvivl om at jeg vil "gå" i behandling hos dig... Føler virkelig at du kan hjælpe et menneske/dyr.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Jeg er simpelthen så taknemmelig for at være blevet healet af Kista. Hun er et fantastisk menneske, som jeg er glad for at have mødt og glad for at få vejledning af !!

Jeg var for nogle måneder siden kørt fast i både fysiske og psykiske problemer, gamle mønstre, selvmedlidenhed, selvkritik, havde svært ved at forbinde mig med mit hjerte, havde næsten mistet jordforbindelsen og faktisk glemt at der er hjælp at finde omkring mig hele tiden.

 

Under vores indledende samtale begyndte jeg hurtigt at mærke gode stærke energier - og der gik ikke lang tid før jeg blev fyldt op af en boblende lethed - kom ind i nuet og sammenhængen og tillod at lade mig fylde af kærlighed, glæde og tillid. Kistas healing var meget kraftig og dyb - og jeg må sige at jeg efterfølgende havde en helt ny følelse af at stå fast på jorden. Og havde fået fornyet kontakt til mit hjerte og mine hjælpere.

 

Jeg har haft forskellige reaktioner efterfølgende, både fysiske og psykiske. Jeg er netop gået igang med en ordentlig udrensningskur som Kista har givet mig opskriften på.

Det er en proces, som godt kan være lang og hård, den med at slippe gamle mønstre og give sig selv lov til at have det godt og være rask og tro på det !! Jeg er igang - og bruger dagligt tid på at stoppe op og bevidst behandle mig selv ordentligt og kærligt. Også når jeg falder i gamle riller !!

 

Jeg mærker en fornyet tro på mig selv efter healingen og også en styrket tillid til livet. Det er så skønt.

 

Det er vildt hvad Kista kan. Jeg glæder mig til endnu en healing, en dag. TAK.

 

Mia

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Hej Kista – Jeg har set, at flere her på din side har tilkendegivet deres oplevelser med dine evner som healer. Jeg har derfor besluttet mig for at fortælle om min / vores oplevelser med det som du kan i forhold til både dyr og mennesker.

 

Vores bekendtskab går flere år tilbage da du for første gang lagde en konkurrence ud på nettet ang. En dyre healing. Vi stod med en meget syg lille pony som dyrelægen og alt hans medicin ikke kunne kurerer. Lucas havde voldsomme smerter i sine ben uden der kunne stilles en diagnose. Han lå bare trist hen i sin boks.

 

Da jeg så din konkurrence tænkte jeg at det måtte vi prøve, måske vi var heldige og måske det var det, som skulle til for, at Lucas kunne komme sig igen. Glæden var stor da du skrev tilbage til mig, at jeg skulle ringe og lave aftale for den første behandling. Behandlingen bestod i udrensende urter og healing. Lucas fortalte dig at han savnede sin ven gennem mange år- Darling - der desværre var død et halvt år tidligere, han havde mistet livsmodet. Efter 3 behandlinger begyndte han at vende tilbage til sit gamle jeg, der har været et enkelt tilbagefald hvor det var nok med en enkelt behandling. Lucas har det fint nu og har fået en ny veninde Luna som han er ved at acceptere som erstatning for Darling.

 

Verden er lille, som man siger – for det viste sig nemlig også at vi begge havde købt vores dejlige Grand Danois hunde fra det samme kuld – altså er Emma og Max søskende – Max havde fra start desværre en del problemer – han fik opereret sit øje og han fik pludselige smerter i sin bagpart, han blev skæv, og gik meget dårligt. Igen afsted til dyrehospitalet – røntgen – smertestillende og beskeden var at det nok var bedst at aflive ham, fordi hans knogler ikke var udviklet rigtig og sad ikke hvor de skulle, sorgen var stor men heldigvis var du Kista igen den frelsende engel - efter en healing kunne du fortælle at det handlede om ”vokseværk”. Max er i dag en stor aktiv frisk dreng på 75kg. Han er lidt ”kalveknæet”, men det er da bare en charme ekstra.

 

Sommeren 2013 stod i glædens og forventningens tegn. Vi skulle have familie besøg fra Australien, familie som jeg ikke havde set i over 50 år – planerne var mange, der var så meget som vi skulle nå, gamle venner og familie som var inviteret til stor grill fest, og så mindre end en uge før, falder jeg ned af trappen fra 1. sal og slår min ryg og haleben voldsomt. Det blev pludselig uoverskueligt at skulle have gæster boende over flere uger samt alt det andet som var arrangeret. Heldigvis var hjælpen nær Kista – du kom og healede mig, meget mærkelig fornemmelse, ro og dejlig varme i hele kroppen, du fortalte mig, at nu skulle jeg passe lidt på mig selv – I tre dage var jeg rigtig dårlig – kastede op, havde dårlig mave og tænkte, at det her går aldrig godt – Kista trøstede og sagde – du renser jo bare ud, lige om lidt er alt godt – og det var det! Alt forløb som planlagt og jeg har ikke efterfølgende mærket noget.

 

Det er fantastisk at kende et menneske med de evner, du er en ener Kista. Hos dig er der både tid og hjerte rum til dyr og mennesker. Ingen udfordring er for stor eller ubetydelig.

De bedste hilsner Lucas – Max og Jane

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Jeg var gået til læge og fik konstateret for højt blodtryk og fik medicin for det. Jeg oplevede nogle bivirkninger ved medicinen og gik til lægen med disse og fik noget nyt medicin og sådan fortsatte det til jeg til sidst fik 10 forskellige piller og havde det virkelig dårligt.

 

Jeg fungerede overhovedet ikke – blev dybt depressiv, kunne ingenting, min hukommelse var væk og jeg gik i en rus hver dag, jeg fungerede slet ikke i min hverdag og rystede som om jeg havde voldsomme parkinson symptomer, min balancenerve var så påvirket af pillerne så jeg faldt på badeværelsesgulvet af 3 omgange og fik blackout så jeg lå gulvet i 12 timer hver gang og ved det sidste fald, fandt min familie mig i en blodpøl på gulvet og fik mig på skadestuen.

Min søster havde flere gange foreslået at få en healing af Kista og efter sidste fald var jeg klar til hvad som helst for at få det bedre.

Jeg kom til healing og det var både underligt og behageligt og jeg var ikke med på hvad hun sagde de bagvedliggende årsager var til første healing.

Eftervirkningerne af første healing var, at jeg slet ikke kunne styre min krop og jeg havde det virkelig skidt i nogle uger, så jeg ringede til Kista og fik af vide af hende at det var udrensning. Og ganske rigtigt for lige pludselig fik jeg det så godt, rystede ikke mere, kunne fungere i min hverdag igen. Og hun havde også sat blodtrykket ned til normal. Og jeg fik så mange kommentarer på hvad der dog var sket mig siden jeg havde det så godt.

Jeg besluttede mig for at stoppe med medicinen og min læge skældte mig ud i 20 min for det indtil hun kunne se, at jeg var ved at blive vred.

Jeg er pilot og har haft min egen virksomhed i mange år som pilot og er nu pensioneret, så healing var helt fremmed for mig og jeg havde ingen ide om, at healing kunne hjælpe mig så meget.

Jeg kom til healing igen og fik det så forfærdelig dårligt under udrensning efter healing og ringede igen til Kista, der kunne berolige mig med at det var medicinen jeg var ved at rense ud i og derfor de voldsomme bivirkninger. Det var slemt, men jeg fik det rigtignok godt igen.

Her ved 3. healing bad jeg hende om, at udrensningen ikke ville være så voldsom og der har hun sørget for.

Jeg vil gå til healing indtil jeg er helt fin igen.

Jeg kan kun varmt anbefale healing ved Kista – hun gør virkelig en forskel for folk – også for min søster og hendes mand og familie – virkelig en forskel.

 

Ole

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Jeg fik en diskusprolabs i nakken og var hele møllen igennem med scanninger, rygcenter forløb, træningsforløb og meget mere og uden at der kunne gøres noget ved det. Jeg kendte Kista i forvejen, men havde ikke prøvet en healing hos hende før og når man så bliver opgivet af lægerne, er man jo villig til at prøve noget helt andet.

Jeg fik ½ times healing og da hun lagde hænderne på, føltes det som om det brændte indeni, men ikke på en ubehagelig måde. Det var mærkeligt og behageligt samtidigt. Efter healingen mærkede jeg ikke noget til mine diskusprolabser i nakken i et par år og selv om jeg godt kan mærke efter de 2 år, at jeg har diskusproblabser, kan jeg betydeligt flere ting nu end jeg kunne inden healingen.

Jeg kan kun anbefale hende.

 

Anonym

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Det var den første gang jeg har prøvet at blive healet og jeg havde faktisk ikke forventet meget af det.

Men da det gik i gang kunne jeg med det samme mærke at der skete et eller andet. Det summede i mine ben og det føltes en gang imellem som om man fik nogle små stik i lænden, samtidig var det også som om at hele sengen drejede rundt, ligesom hvis man har drukket for meget. Jeg følte mig meget sårbar og følte det som om at hun kunne se ”igennem” mig og høre hvad jeg tænkte. Jeg blev til tider også lidt svimmel.

Hun var rigtig god til at spørge i løbet af behandlingen hvordan jeg havde det og hvordan det føltes.

Jeg kunne fra starten også mærke at jeg blev lidt ked af det og fik tårer i øjnene.

Efter behandlingen fik jeg noget vand og fik at vide at jeg skulle ligge og slappe lidt af.

Det var først da hun var færdig at det store ”chok” kom for mig. Jeg var virkelig ked af det bagefter uden at vide sådan helt hvorfor og jeg havde svært ved at holde tårerne tilbage.

Det var faktisk rigtig dejligt bagefter for det føltes som om at jeg var kommet ud med en masse ting uden at sige noget.

Jeg har altid haft svært ved at snakke om ting jeg er ked af, eller har oplevet og jeg har det med bare at holde det inde, hvilket resulterer i at jeg nogle gange kan blive utrolig sur og indebrændt.

Det er helt sikkert noget jeg vil prøve igen, for det letter rigtig meget at kunne få ”renset” nogle af mine problemer ud på denne måde.

 

Anonym

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Kanalisering hos Kista.

 

For nylig ( 2014 ) var jeg ”prøveklud” hos Kista, hvor hun for første gang skulle prøve at kanalisere.

Jeg blev lagt på maven og Kista lagde begge hænder på min rygsøjle, så hun healede samtidig med.

Inden ret længe kom min afdøde tidligere mand igennem og fortalte i langsomt tempo, om hans oplevelse af vores skilsmisse og hans selvmord, så jeg blev trøstet og bedre kunne forstå både hans og min rolle i det forløb

Bagefter kom ærkeenglen Michael igennem og talte bl.a. om mine evner for farver, maling og undervisning, og at jeg skal bruge disse evner, både til mig selv og andre mennesker i højere grad end jeg gør nu. Der er brug for det i den nye tid.

Efter denne kanalisering, vil jeg mærke gammel vrede komme op til overfladen, som jeg har gemt godt væk – det vil indvirke positivt på mit helbred, når jeg får det forløst. Meditation og ro i ensomhed er vigtigt.

Ærkeenglen kom med flere, meget personlige oplysninger og gode råd til fremtiden, som jeg er for blufærdig til at fortælle om her.

Jeg følte, at han kendte mig personligt, jeg kunne stille spørgsmål undervejs – eller komme med kommentarer, og fik svar, som var rigtige for mig.

Pludselig var der gået næsten 2 timer, uden jeg havde bemærket det.

Bagefter fik jeg en rigtig god snak med Kista om oplevelsen, og kunne stille spørgsmål.

En STOR oplevelse – og en STOR hjælp. Tusind tak for det Kista.

 

Kirsten

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Jeg har en nu 1 1/2 år gammel Cocker Spaniel han hvalp......

Da min hund var ca. 3 måneder gammel kom jeg en dag til at smække bagklappen i bilen med stor kraft ned i hovedskallen på hunden....vi havde været i skoven og hunden havde på det tidspunkt lært både selv at springe op i bilens bagagerum når vi skulle afsted og ned fra bagagerummet når vi var ved bestemmelsesstedet......en glad og livlig og lærenem lille hund.......

Den dag var han som sædvanlig hoppet ned fra bagagerummet da vi kom hjem, da jeg havde åbnet bagklappen på bilen....men den dag kom min nabo og skulle sige noget til mig, så jeg stod med hånden på bagageklappen og snakkede med naboen og hunden stod ved min fod.....da naboen gik igen ville jeg så smække bagageklappen i,...men hunden troede vist at vi skulle afsted igen, ihvertfald var han i spring op i bagagerummet i samme sekund som jeg smækkede bagklappe i...og den ramte hunden lige oveni hjerneskalden med en lyd som jeg stadig kan huske......Derefter var min hund en lille nervøs hund, der for sammen ved den mindste fremmede lyd....han blev ukoncentreret og usikker,...når vi fik gæster kunne han af bare nervøsitet stå og tisse på gulvet medens han rystede over hele kroppen.......

 

Kista Abelsen påtog sig at heale min hund, efter første gang healing var der en tydelig forbedring i hans nervøse adfærd....ca 14 dage senere healede Kista Abelsen min hund igen, og både Kista og jeg kunne se på hunden at han var meget tryg ved det Kista gjorde for ham.......han blev tydelig roligere og mindre nervøs i tiden der gik.....Kista Abelsen healede ham igen et par måneder senere og her var det tydeligt, at hunden søgte Kista' s nærvær og han er nu igen en dejlig, rolig og lærevillig hund....

 

Med stor tak til Kista Abelsen fra Lisbeth Fokdal, 6630 Rødding

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Jeg har kendt Kista i mange år gennem en fælles ven, men vi havde mistet kontakten til hinanden. En dag for et par år siden igen mødtes vi igen efter 8 år og vi fik snakket om hvad vi hver især lavede.

 

Jeg har en stor dejlig hoppe, der lavede noget ballade når jeg red hende og lagde sig ned på staldgangen når hun fik sadel på så jeg spurgte Kista om hjælp til hende. Kista kom ud og kunne ved at tale med Kolibri (hesten) fortælle at hun havde været underernæret og derfor afkræftet og samtidigt havde fået hård behandling af hendes tidligere ejere og på grund af afkræftelsen havde hun været forsvarsløs mod den hårde behandling og derfor reagerede hun nu med at lave ballade fordi hun var bange for at få hård behandling igen.

Min mand og jeg tænkte godt nok at Kista var mærkelig og vi troede ikke helt på det og da Kista så sagde at hun stod og healede Kolibri fordi Kolibri havde noget af de gamle oplevelser siddende i maven og , at det var det, der gjorde at hun lægger sig ned når hun får sadel på, ja så troede vi jo bare endnu mere at hun var skør og troede ikke på det. Kista satte sin hånd over på vores hænder og vi kunne mærke varme komme ud af hendes hånd, men vi troede ikke på det.

 

Efter healingen satte Kista sadel på hende og kolibri lagde sig ikke ned og vi tog hende ud på ridebanen og Kista satte sig op og der var lige et lille hop, men ellers var Kolibri rolig og flere fra stalden stod spændt og så på for vi var alle sikre på at Kolibri ville springe i luften og smide hende af, men nej, hun var rolig og afslappet.

 

Et godt stykke tid efter fik Kolibri forstoppelse (dyrlægen havde været ude hos Kolibri) og jeg kontaktede Kista, der sagde at hun ville snakke med og fjernheale Kolibri. Efter et stykke tid samme dag ringede Kista tilbage og fortalte at Kolibri havde været inde i hendes stue og hun havde healet hende og der var 2 propper, der var kommet ud og i løbet af 1 time havde Kolibri 2 afføringer.

 

Så havde Kolibri det fint i nogle dage, men så fik hun igen feber og forstoppelse og jeg var flere gange sikker på at vi måtte aflive hende, men Kista blev ved med at sige at det var udrensning og at Kolibri nok skulle klare den, men at hun også var dehydreret og vi kørte hende på hestehospital hvor hun fik væske i drop og noget febernedsættende. Og efter nogle dage, kunne vi få hende hjem og hun har haft det fint siden.

Så godt nok er Kista mærkelig og vi ved ikke helt hvad hun laver eller hvordan, men hun har flere gange haft ret, selv om vi ikke troede helt på det.

 

Heidi, Særslev

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Jeg mødte Kista ved en tilfældighed og kendte hende ikke i forvejen. Min mand og jeg, som boede på Sjælland, havde kort forinden købt hus i Jylland, og forventede at flytte ind sidste på året, da der skulle gøres meget, før vi kunne bo der.

 

Kista sagde, at vi ville flytte ind i huset i juli og min mand ville have nyt job fra august. Grundet min mands arbejde og husets beskaffenhed, var det helt umuligt og slet ikke på tale, så jeg grinede og sagde, at det blev det nok ikke til.

 

Da jeg fortalte det til min mand, sagde han, at det jo bare var et bevis på, at clairvoyance ikke virkede.

 

Sidst i juni blev min mand kaldt til samtale på et job i Jylland, som han skulle begynde på 1. august, hvis han fik det. Det var et godt job, som han bestemt ikke kunne sige nej til, og mod alle odds ankom vi til huset med det sidste flyttelæs 30. juli og han startede på

 

på nyt job i augst - nøjagtig som Kista havde sagt. Det har min mand og jeg moret os meget over, og han må jo erkende, at Kista fik ret, selvom det lød helt umuligt, da hun sagde det.

Jeg talte med Kista senere på året og vi kom ind omkring job. Jeg havde endnu ikke fået arbejde i Jylland, men hun sagde, at jeg kunne bede englene om hjælp. Jeg forsøgte og intet hjalp. Kista bad mig om selv at finde ud af, hvad det var jeg ville arbejde med, for englene blev forvirrede af alle mine forskellige ønsker.

 

Jeg blev mere målrettet i forhold til, hvad jeg gerne ville arbejde med og hun sagde jobbet jeg ønskede mig lå lige forude. Her 1 ½ måned efter har jeg nu fået mit drømmejob og glæder mig til at komme i gang.

 

Kista har motiveret mig til at vende tilbage til tarot og til at bede englene om hjælp og det har virket. Da jeg lagde tarot på nyt job fik jeg at vide, at det kom godt nyt i marts - det var nu 28. februar, men det kan vidst ikke være mere præcist.

 

Kista er en god igangsætter, så man får vendt sine tanker inde i hovedet og hun formår, at motivere så meget, at jeg i hvert fald fandt overskud til igen at være alternativ.

Og så er hun et positivt og imødekommende væsen, der har nogle fantastiske evner. Jeg glædes jævnligt over, at jeg har lært hende at kende.

 

Hanne, Jylland

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Jeg har haft en god oplevelse med Kista

 

Jeg har en hund ved navn Siggi, som midlertidig skal bo (for en periode) på en anden adresse. Han var meget urolig om natten og vi måtte stå op om natten for at få ham til at være stille, han gøede og gik frem og tilbage, han var ved at være en belastning. Vi skulle på arbejde og fik ikke sovet ordentlig, måtte stå op og sidde i en stol så sov han.

 

 

Jeg ringede til en healer, som jeg kendte, han anbefalede mig Kista da hun var god til dyr.

 

Jeg kontaktede Kista og hunden fald stille og rolig til ro, efter hun havde været nede ved mig og fik sendt dem væk, der ikke hørte til i huset.

Da hun nu var her snakkede vi om min kat en skøn hankat som laver allergi for sig selv. Hun gav ham en behandling og han har det bedre, men jeg ved ikke om det bliver væk, det vil tiden kunne vise.

Vi har desværre måttet give ham indsprøjtninger hver tredie mdr. men håber det ikke bliver nødvendig mere.

 

Jeg er vild imponeret over hendes evner og kan kun anbefale den form for behandling af dyr frem for dyrlæger.

 

 

Det er min personlig mening det er bedre for dyrene hvis man kan undgå medicin.

 

 

Venlig hilsen

Bente Saeves

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Jeg mødte Kista for et par år siden da vores børn gik i samme klasse og de også kom til at lege sammen og der kom vi ind på heste, træning og healing og jeg havde en dejlig pony, jeg har haft siden føl og han havde altid haft angst og gået i panik og flere gange løbet mig ned og han var derfor aldrig blevet tilredet.

 

Jeg spurgte Kista om hun ville komme og se til ham og allerede første gang fik hun god kontakt med ham og healede ham og jeg kunne ikke helt forstå hvad der egentlig foregik, men var åben for det og spurgte om hun ville arbejde lidt med ham og det ville hun gerne.

Anden gang hun kom havde hun ham med ude på ridebanen kun i grime og træksnor for hun ville ikke lægge pres på ham med hovedtøj og sadel så tidligt i forløbet. Og rigtig nok gik han i panik og forsøgte og løbe, men hun stoppede ham på stedet og gik først videre med ham da han var faldet til ro. Hun fik ham til at følge efter hende uden træksnor og hentede ting ind på banen, der normalt ville gøre ham bange og han blev bange men han fulgte med hende hen til de ting og vænnede sig stille og roligt til at han kunne lege med dem, skubbe til dem og når hun trak en bobslæde ved siden af ham i sandet, trippede han, men stak ikke af og 8. gang hun arbejdede med ham kunne vi tage ham med ud på vejen kun i grime og snor og gå uden at han ville stikke af og det havde vi ikke kunnet før.

 

Almindelige staldaktiviteter var han også bange for, men hun vænnede ham stille og roligt til at det var ok og der ingen grund til panik var.

 

Derfra kunne vi komme videre med træningen af ham og tilridningen af ham.

 

Line, Nordfyn

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Jeg har siden begyndelsen af 2001 spurgt Kista til råds angående mine dyr, når jeg var i tvivl om deres velbefindende, det kunne være både stort og småt. Jeg vil her fortælle om tre af de gange jeg har spurgt Kista om hjælp.

 

Den første gang jeg husker angik min datters deguer, som ikke virkede til at trives. Kista kunne oplyse at de manglede at være i naturen. Da vi ikke kunne lukke dem ud, kunne det afhjælpes med at hente grene og andet fra naturen og lægge det i deres bur. Vi fulgte rådet og fik nogle mere rolige deguer.

 

En anden gang var min ”inde”kat, ved et uheld blevet lukket ude, med det resultat at den var blevet skræmt, og var stukket af. Efter en uge ringede til Kista for at høre om hun kunne hjælpe mig med at finde den. Kista kunne ”se” at den gemte sig og var meget bange. Hun kunne oplyse at den var i et skovlignede område, og at den var løbet over en stor vej.

 

Efterfølgende var vi flere gange ude og kalde, i to områder, i nærheden af vores bopæl. Vi mente at kunne høre den svare i det ene område, dog uden at kunne lokalisere den. Jeg måtte ringe til Kista igen, da der var gået næsten 2 uger mere, for at høre om hun stadig kunne få ”livstegn” fra den, hvilket hun kunne. Jeg havde opgivet at lede efter den, og bedte så til at den måtte finde hjem. Og en dag kom nogle af vores naboer og fortalte at de syntes at have set hende. Vi fór ud og rigtig nok, der var hun.

 

Samme kat fik sidste sommer pludselig meget høj feber. Vi skyndte os til dyrlægen og fik noget antibiotika til hende. Det hjalp også, men hun var alligevel ikke helt sig selv, hun var ikke så selskabelig længere. Vi tænkte at det måske var pga. den nye killing og hendes alder der måske var grunden til dette. Men efter en måneds tid blev det værre igen: Hun fik igen ondt og denne gang kontaktede jeg Kista. Kista kunne fortælle at hun havde betændelse i livmoren, og ville prøve om hun kunne få lov til at fjernhele katten (katten skulle være indforstået). Den var ikke specielt velvillig.

 

Efter kort tid kom Kista hjem til os, hvor hun efter et godt stykke tid fik lov til at hele katten: Den kom selv over til hende og satte sig på skødet. Kista helede den hen over små to timer, hvor der konstant kom betændelse ud, og den ind imellem fjernede sig for at komme tilbage efter et kort stykke tid. Vi kunne se forandringen på pelsen efter 1 time – den blev blank og skinnende igen. Kista fortalte at hun ikke havde kunnet fjerne alt sygdommen, men at hun havde sørget for at helingen fortsatte og håbede at hun havde fjernet nok til at det sidste ville forsvinde ved hjælp af efterhelingen.

 

Efter dette oplevede vi at katten livede op, blev selskabelig igen. Vi var hende dybt taknemmelige. Dog gik det sådan at efter ca. 3 måneder begyndte hun igen at blive dårlig og vi valgte at få hende aflivet og Kista sagde at det var vores kat helt indforstået med.

 

 

Pia, Kolding