Uanset hvilke sygdomme eller lidelser jeg omtaler på siden her, skal man altid følge lægens anvisning og forløb og sygehusets anvisninger og forløb.

 

 

Jeg har til enhver tid fuld tavshedspligt.

 

 

Jeg har ingen fordomme - alle er og lever og gennemgår alt helt individuelt og unikt - derfor jeg har ingen fordomme

 

Gruppekanalisering ved Ærkeenglen Michael, Moder Jord og 5 fra et Intergalaktisk Råd:

 

Emne:

 

Situationen i verden -

og hvor er vi selv henne ?

 

Jeg har godt nok kanaliseret Ærkeenglen Michael mange gange - både i gruppekanalisering og personlige kanaliseringer, men denne Gruppekanalisering er anderledes - både rigtig spændende, lige på nu og her, virkelig god og meget givende.

 

Der sker så meget i verden i denne tid og det gør os bange, forvirrede og bekymrede for nutiden og fremtiden og det vil Ærkeenglen Michael og de andre SÅ GERNE hjælpe med at afklare nogle ting omkring - sende jer godt videre i virvarret.

 

Moder Jord var med i gruppekanaliseringen d. 16. okt. 2016 og d. 4. nov 2016 meldte hun "sin ankomst" til kanaliseringen d. 6. nov 2016 og talte med mig om at hun meget gerne vil være med fremover da hun har så meget at undervise menneskene i og det vil jeg meget gerne - så det er, som hun siger et perfekt trekløver resten af min tid <3

 

Siden d. 26 nov. 2016 har mine chefer - 5 lysvæsener fra et af de Intergalaktiske Råd blandet sig (hahaha) og er nu også med fast og de har ikke før dette talt direkte til og med mennesker og de er vilde med det og det er jeg også <3

 

Det er en kanalisering, der giver ro, jordforbindelse, håb, glæde, klarhed og energi. Men det er lige så meget en undervisning, der hjælper jer hver især videre derfra hvor I står. Og jeg må gerne sige nu, at uanset om I er 7 eller 200 personer, kan jeg selv nå jer og det også med lige meget energi - vi glæder os dybt og så meget hver gang <3

 

Ærkeenglen Michael, Moder Jord eller "de 5" og jeg starter ud og så er der under hele forløbet mulighed for at spørge til det, du gerne vil vide noget om.

 

Vi tager ikke personlige ting op til denne kanalisering, dertil må du bestille en personlig kanalisering og vi kan heller ikke lide at "udlevere" dit personlige i en gruppe <3

 

Hele gruppen af lysvæsner og jeg laver en scanning af hver gruppe når vi starter ud og lægger så ud med det, der passer til gruppen og under hele forløbet generer og tilfører vi jer energi -

det vil også sige, at hver kanalisering kan være forskellig alt afhængig af hvem der er der den dag og det er altid spændende. Vi kan også finde på at lave og lære jer små øvelser, der hjælper jer i jeres hverdag med forskellige situationer og tilstande <3

 

Når jeg kanalisere, ændrer jeg mig ikke, men folk siger, at jeg taler langsommere og mere tydeligt når det er Michael og, at man kan se forskel på mig hvem det er, der giver besked.

Jeg kan gå ind og ud af det på sekundet så derfor ændrer jeg mig ikke og bliver ikke overtaget af dem, men er med under hele forløbet og det bliver derfor til en symbiose - vi bliver til eet. De kalder det hjernesamtale ;)

 

Rent praktisk kan der være mellem 10 og 15 personer - eller flere hvis stedet er større =D

 

Det koster 150 kr pr person og det er planlagt til 1½ times kanalisering, så ½ times pause og så 1 times kanalisering igen, men det er ikke altid vi heeelt kan holde tidsplanen og så bliver det lidt længere.

 

Er det på et sted, hvor der skal betales leje eller andre har udgifter ved det, stiger prisen pr person med lejen/udgiften og her afhænger det også af antallet af personer.

 

Dertil kan prisen også stige hvis jeg skal køre længere end 100 km fra Odense NV og/eller med færge osv.

 

Det kan laves hjemme hos dig selv eller hvor som helst - bare det ikke er udenfor og bare vi kan være i et lukket rum eller roligt sted ;)

 

 

Har du spørgsmål eller vil du høre mere, arrangere en gruppekanalisering så ring, sms eller mail på:

 

+45 52 80 29 05 diamondheler@gmail.com

 

 

 

HVAD SIGER ANDRE OM DISSE KANALISERINGER :

 

Nu har jeg været med til kanalisering 3 gange, med Kista, hvor hun videregiver beskeder fra Ærkeenglen Michel og Moder Jord. Det har været lidt forskelligt hver gang, fordi de taler til de mennesker som er tilstede. Det er meget spændende, med vigtige oplysninger om vores samfund, gode og dårlige problematikker, som vi mennesker udfører – set udefra og i en større målestok end vi selv kan magte.

 

Moder jord taler om den levende jord og alle dens beboere, dens tilstand og og hvad vi kan bidrage med, for at bevare det. Vi fik virkelig noget at tænke over.

 

Kista starter med at fortælle lidt om sig selv og så tager ærkeenglen Michael og Moder Jord over med beskeder den næste 1- 1,5 time, afbrudt af deltagernes spørgsmål og kommentarer – vi må nemlig gerne afbryde, det påvirker hende ikke, så hun er ikke i trance, hun er fuldt bevidst og kan huske det hele bagefter – det betyder at man kan vende tilbage med spørgsmål og forklaringer senere.

 

Efter en kaffepause fortsætter de 1 time mere, så der er 2,5 t. kanalisering – noget af en præstation.

 

Jeg kan kun anbefale jer at være med – og som Kista siger – Michael og moder Jord brænder for at få deres vigtige budskaber/oplysninger udbredt til så mange som muligt – og vi har brug for det!

 

---------------------------------------------------------------