Uanset hvilke sygdomme eller lidelser jeg omtaler på siden her, skal man altid følge lægens anvisning og forløb og sygehusets anvisninger og forløb.

 

 

Jeg har til enhver tid fuld tavshedspligt.

 

 

Jeg har ingen fordomme - alle er og lever og gennemgår alt helt individuelt og unikt - derfor jeg har ingen fordomme

 

 

Hvad kan du få hjælp til?

 

 

Som udgangspunkt; kan jeg "se" det, kan jeg også hjælpe med det.

 

 

 

Jeg har røntgensyn - det vil sige, at jeg kan se og heale helt ned på celleniveau.

 

Jeg har også klarsyn, klarhørelse og klarføling.

 

Jeg udfører æteriske indgreb, åndelige/spirituelle "operationer" (ny fane om det på vej)

 

 

Det kan være du har ondt i kroppen, ondt i følelserne, ondt i tankerne eller ondt i livet

 

 

Healing og clairvoyance virker både på kroppen, tanker og på følelser

 

 

og derfor kan healing og/eller clairvoyance hjælpe dig hvis du selv er indstillet på at forandre noget og slippe det, der i første omgang skabte det du står i nu <3

 

 

Det kan være det er noget, der lige er opstået eller det kan være noget du har døjet med i lang tid.

 

 

Da min healing går til helt ind til roden - altså der, hvor det problem eller den situation du står i nu, er opstået eller er startet - kan det gå helt tilbage til da du var barn, helt ung og nogle gange endda til før du blev født eller fra tidligere liv.

 

Derfor synes nogle lige til at starte med, at det jeg siger er noget værre volapyk og slet ikke kan genkende det - når vi så når længere ind i healingen eller clairvoyance samtalen - så kommer der en AHA-oplevelse.

 

Jeg har healet en dame på over 70 år, hvor hun fik vorter på hænderne efter healingen her og det var ellers noget hun kun led af som helt ung. De forsvandt igen - det var bare en udrensning af "gammelt skidt" for at det kunne komme helt ud af kroppen på hende.

 

 

Healingen og rådgivning/vejledning er altid tilpasset lige netop til den det drejer sig om

 

 

- så jeg kan både heale børn, unge, voksne, gamle, dyr og mennesker. Nogle kan klare meget og andre skal have mildere hjælp.

 

Nogle har kun brug for en healing/clairvoyance og andre har brug for flere gange, men det er altid og helt og holdet dit eget valg - jeg siger altid, at du selv skal føle efter om du vil igen og hvornår.

 

Jo kortere tid og jo færre gange du har brug for min hjælp, jo bedre er det =D

 

Dog ved svære sygdomme, er der som regel brug for flere behandlinger, da kroppen og du selv skal kunne følge med fra overgang fra nuværende tilstand og til bedring eller helt rask.

 

 

 

 

 

Længere nede på siden her står der mere konkret hvad andre har fået hjælp til og

 

der er et hav af andre ting jeg har hjulpet både dyr og mennesker med og jeg skal nok skrive det på når jeg kommer i tanker om det ;) <3

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at spørge om lige netop det du står med eller står i

 

 

på mobil: + 45 52 80 29 05 eller på mail: diamondheler@gmail.com

 

 

 

 

 

Jeg har forsøgt at dele det op i fysisk, mentalt og følelsesmæssigt - selv om det tit hænger sammen ;)

 

 

Fysisk :

 

Jeg har healet en flækket næse ved at bede knoglerne om at gendanne sig, da skadestuen, på grund af hævelsen, ikke kunne se hvad der havde skabt hævelsen

 

Mange med mangeårigt ondt i ryggen eller smerter andre steder i kroppen, har jeg hjulpet smertefri.

 

Mange gange har jeg kunnet se og beskrive det samme som folk har set på et røntgenbillede hos lægen eller ved en scanning hos lægen eller på sygehuset.

 

Det kan også være pludseligt opståede problemer - en dame var faldet ned af en stige og havde så ondt i den ene hofte og iskias - jeg healede hende og hun havde så stinkeondt i 4 dage, men så var hun fin igen - havde hun ikke fået healing kunne hun have haft ondt i 3 uger inden det var gået helt over og i mellemtiden måske have skabt spændinger andre steder i kroppen, da kroppen jo aflaster det ramte område i kroppen ved at "overtage" belastningen - ligesom en generator overtager driften af et maskineri hvis motoren ryger sig en tur.

 

Mange gange får jeg mennesker ind som lægerne har opgivet eller ikke kan diagnosticere, hvor jeg kan hjælpe dem.

 

 

Jeg har healet folk med borrelia med virkeligt gode resultater.

 

Jeg har healet folk med leukæmi med virkeligt gode resultater.

 

Mange med hjerteflimmer eller andre hjerteproblemer og åndedrætsbesvær har jeg hjulpet.

 

Jeg har rettet og forstærket skæve rygge.

 

Jeg hjulpet folk med sukkersyge - det er jo galdeblæde og bugsputkirtel, der ikke fungerer optimalt - mange gange er det opstået af et chok - shok kan opstå pludseligt eller langsomt - henover tid - og chok nedsætter funktionen i galdeblære og bugspytkirtelen og så har vi balladen.

 

 

Jeg hjælper folk, der har været under narkose og som oplever komplikationer efter narkosen - hukommelsesbesvær, hovedpine, trykken og en del andet ubehag og ubalance efter narkose.

 

Ved operationer kan der også være andre eftervirkninger, da kroppens naturlige kommunikationsveje bliver skåret over, når der bliver skåret i den.

 

Fibromyalgi kan jeg også hjælpe med.

 

 

Mange oplever, at de begynder at få ondt eller begynder at få besvær og ubehag. Det er alt det du har lært af og ikke længere skal bruge til noget - det jeg kalder gamle historier og det, har jeg hjulpet mange med at slippe, så de kunne ånde lettet op og nyde livet igen.

 

Vi bliver ikke oplært i at slippe gamle ting eller slippe noget i det hele taget og der hjælper healing og clairvoyant rådgivning - kroppen ved godt hvad den skal når jeg lægger hænderne på - så healing er ligesom en kickstarter, der sætter kroppens eget healingssystem i gang som når et sår helt af sig selv healer op ;) .

 

 

Jeg kan fylde dig op med ny livsenergi - det vil sige, at du kan regenerere og genvinde din grundliggende energi.

Og hvorfor kan der være brug for det?? Mange behandlere, psykologer, socialrådgivere, trænere og folk, der i det hele taget arbejder med mennesker, bruger sig selv og opdager det først når de selv er kørt helt ned eller blot har " et fladt batteri ".

Samtidigt med at du får fyldt ny livsenergi op, underviser jeg dig i hvordan du kan beskytte dig selv og lade arbejde være arbejde når du har fri ;)

 

 

Nogle bruger også min healing til optankning, wellness og forkælelse til dem selv :)

 

 

Står du med noget andet, så ring eller mail til mig og hør om ikke jeg kan hjælpe dig på:

 

+45 52 80 29 05 eller diamondheler@gmail.com

 

 

 

Mentalt:

 

 

Jeg kan hjælpe stress ramte og depressionsramte - uanset om det er nyligt opstået eller har stået på i mange år.

 

Angstramte, rastløshed og nervøsitet har jeg hjulpet mange med slippe og genvinde roen til stor lettelse for dem selv og deres kære.

 

 

Forvirret, retningsløs, gået i stå, går ved siden af dig selv, mistet jordforbindelsen - så er det måske fordi du har taget imod den nye energi uden at du ved det og lige skal finjusteres.

 

Du føler måske, at du har prøvet alt og alligevel ikke kan komme videre. Det har jeg hjulpet mange igennem.

 

Eller du har måske prøvet alt og alligevel ramler du altid ind i det samme igen og igen - det har jeg hjulpet mange ud over.

 

 

Jeg kan hjælpe med cellehukommelse, så du bliver i stand til at kunne gøre det du er i stand til, men enten ikke tror du kan eller ikke ved at du kan.

 

 

Jeg hjælper mange ADHD børn og voksne, særligt sensitive børn og voksne, Asperger børn og voksne pg det man kalder englebørn, stjernebørn og indigo børn - jeg hjælper både barnet o form af healing og forældrene i form af hjælp og vejledning/oplysning om deres barn.

 

 

Det kan også bare være, at du er træt af ikke at kunne sige fra eller du føler du er kommet væk fra dig selv og det, du egentlig ville.

 

Eller, at du keder dig og har mistet glæden - eller, at du er helt bevidst om, at du har nogle mønstre som du ikke kan lægge bag dig - her kan healing gå ind og hjælpe med at slippe de sidste ting, der ligger og spærre vejen for at du kan komme videre.

 

 

Jeg har også hjulpet mange, der stod i eller i lang tid havde svært ved at komme sig efter skilsmisse, tab af et familiemedlem, pårørende til sygdomsramte, pårørende til sindslidende og alkoholikere.

 

 

Og også her bruger mange min healing til optankning, wellness og forkælelse til sig selv eller en de har kær.

 

 

Har du spørgsmål eller vil du høre om jeg kan hjælpe dig så ring eller mail på:

 

+45 52 80 29 05 diamondheler@gmail.com

 

 

 

Følelsesmæssigt:

 

 

 

Jeg kan hjælpe med kontakt til dine kære afdøde eller med kontakt til dine engle og lysgruppe i det hele taget.

 

Jeg har hjulpet mange med situationer de har gået med i mange år og gamle ting de ikke har kunnet slippe eller omvendt, at noget en person døjer med følelsesmæssigt eller tankemæssigt, viser sig at have rod i noget de troede for længst havde mistet sin betydning. Her kan det også være fysisk - at du fejler noget fysisk, som så viser sig at have rod i noget, der skete for længe, længe siden.

 

Følelser og intellekt er mange gange 2 vidt forskellige størrelser ;)

 

 

Barnløshed, altid alene og mange andre svære følelsesmæssige situationer har jeg kunnet hjælpe folk igennem og hen til at blive glade for sig selv og deres liv.

 

Det at være eller føle sig anderledes, har jeg også hjulpet folk til at kunne vende det om til noget fedt - noget super godt - vi bidrager alle med noget og har ret til glæde i vores verden.

 

Mange kommer også med noget de ikke længere kan holde ud og får hjælp her.

 

Mange mennesker føler at de ikke er gode nok - det, det har rod i kan jeg se og hjælpe dem til at slippe så du bliver glad for og stolt af den du er <3

 

En del kommer også fordi de føler at de ikke kan være i sig selv - og har fået hjælp til at få det godt igen.

 

 

En del, der føler at de er lige ved at springe i luften og gå i tusind stykker kommer her og får hjælp.

 

 

En del kommer også med de ting de ikke kan tale med andre om eller som de aldrig har fortalt til nogen og har brug for at snakke om - jeg har som sagt fuld tavshedspligt og ingen fordomme og holder det.

 

 

Særligt sensistive og andre healere, clairvoyante og behandlere bruger min healing som wellness og forkælelse til sig selv og til at lære at beskytte sig selv og stadig bruge sig selv uden at blive drænet.

 

 

 

Ring eller mail hvis du vil høre mere eller høre om lige netop det du står med på:

 

+45 52 80 29 05 diamondheler@gmail.com