Hvad er healing?

 

 

Lige så forskellige som mennesker er, lige så forskelligt gør og fungerer healere - så hvad du læser her, er kun udfra hvordan jeg ser og oplever healing :)

 

 

 

 

 

 

Healing kan hjælpe med alt det læger ikke kan og jeg har også fuld tavshedspligt.

 

 

Healing virker - både på kroppen, på tanker og på følelser og du behøver ikke at tro på det for at det virker :)

 

Healing er som en kickstarter af kroppens eget healingsssystem

 

- som at forstærke og igangsætte immunforsvaret. Du kommer dig jo også over influenzaer, kærestesorger og forskrækkelser - når det så er smerter i kroppen, der ikke forsvinder, sværere sygdomme, dyb eller gammel sorg og chok - så er det man har brug for hjælp til at komme sig over det.

 

En anden sammenligning er når pc'en har fået virus, har systemfejl eller er blevet hacket - så går healingen og/eller clairvoyance samtaler ind og fungerer som genopretning af pc'en, programmet eller fjernelse af virus ;)

 

Healing er energioverførsel til cellerne i din krop. Din krop ved nøjagtig hvad den skal gøre når jeg lægger hænderne på - cellerne vil gerne være rene og fuld af lys og de siger med det samme ja tak til den energi og det lys jeg tilbyder din krop via mine hænder. Så tager cellerne i din krop imod den nye energi og det rene lys og da, der kun er plads til en vis mængde i hver celle, smider cellerne så det ud/slipper det gamle eller det, der er mindre lys eller smudsigt energi.

 

Efter healingen er der en periode med udrensning, da alt det cellerne har sluppet/ smidt ud, skal ud af din krop og ud af dit system i det hele taget.

Det er som at tage en udrensningskur - først får man det skidt mens man renser ud og så får man det så godt bagefter.

 

Det samme gælder når det er følelsesmæssige eller mentale tilstande man er blevet healet for - efter healingen bliver det midlertidigt forværret under udrensningen, men så får du det også godt bagefter ;)

 

 

I min verden er sygdom næsten altid opstået af noget, der er sket dig; en oplevelse eller situation eller er opstået af en følelsesmæssig tilstand

 

 

Vi tiltrækker altid det vi er - og hvad vil det så sige?? - mange gange er det ubevidst eller bare rigtig godt gemt væk - det vi tænker og føler når vi tør være helt os selv og ingen ser på - det er der alle svarene ligger gemt og det kan jeg gå lige ind og se - både dine følelser, tanker, fortid og ja, helt ind i dine celler.

 

 

Jeg formidler lys og energi fra universet, himlen eller Gud uanset hvilken trosretning du har - jeg har ingen fordomme og har ingen interesse i at bedømme dig hverken som person eller som healer <3

 

- det er ligesom når man sætter et stik i kontakten og så kommer der lys i i pæren i den anden ende - der er jeg ledningen, der forbinder dig med universet, Gud og englene.

 

 

er du nysgerrig, vil vide mere eller noget du er i tvivl om, så ring eller mail på:

 

+45 52 80 29 05 diamondheler@gmail.com

 

 

 

 

 

Hvordan foregår det?

 

 

Healing foregår med tøjet på hos mig - dog kan et bælte eller et par cowboybukser være lidt i vejen for at nå netop det lille punkt på lænden ;) - så løst og behageligt tøj anbefales.

 

 

Mange oplever en healing her meget behageligt, da mine hænder bliver meget varme og får dig og din krop til at slappe helt af.

 

Vi starter lige med en snak/oplysning om healingen og hvad du kommer her for og der er altid kaffe eller te og lyst vand.

Nogle gange tager snakken lidt længere tid og det er bare fint ;)

 

Når vi når til healingen, foregår det ved at du ligger behageligt på den bløde briks og med dyne over og så lægger jeg hænderne på dig.

 

Jeg fortæller hele tiden hvad jeg gør og du skal bare spørge løs - det forstyrrer ikke.

 

Nogle gange er der mange info og oplysninger til dig og andre gange ikke så mange, men hvor det at blive healet er hjælpen.

 

Til sidst ligger du lige lidt inden du skal op igen og så får du lyst vand og en snak/oplysninger om healingen og hvordan du kan forvente at reagerer og hvorfor.

 

Der følger altid gratis opfølgende samtale med til både healing og clairvaoyance samtaler og det kan jeg kun anbefale at gøre brug af hvis du bliver forvirret, nervøs eller andet under udrensning - det hjælper meget lige at ringe eller skrive og spørge hvorfor du har det som du har det eller reagerer som du gør.

 

 

Til alt under 1 time hører der 15 min gratis opfølgende samtale eller sms/mail korrespondance

 

Til alt på 1 time eller mere hører der 30 min gratis opfølgende samtale eller sms/mail korrespondance med

 

Mange bruger kun 5 - 10 min af gangen, men så måske af flere omgange :)

 

 

Jeg siger ikke til nogen, at de skal komme her x antal gange eller efter x antal tid - du kan få healing og/eller clairvoyant rådgivning og derfra er det helt op til dig selv om og hvornår du vil igen <3

 

 

 

 

 

Har du mod på og lyst til det eller har du brug for hjælp, så ring eller mail på:

 

 

 

+45 52 80 29 05 diamondheler@gmail.com

 

 

 

Vil du vide lidt mere?

 

 

 

Det fysiske i kroppen ved vi efterhånden rigtig meget om - healing går så skridtet videre med alt det vi almindeligvis ikke kan se.

Tanker og følelser er der jo, men er ikke fysiske og hvor har de sæde henne - hvor kommer de fra og hvad er de?

 

Alle ved, at vores krop er en levende organisme og, at der foregår kommunikation på kryds og tværs i kroppen for at den fungerer.

Det er også almindeligt kendt, at kroppen består af celler.

Og forskere har fundet ud af, at der er en masse "ingenting" indeni hver celle - der er atom, neutron - bla bla og blah blah og så en hel masse "ingenting mellem dem. Og det her "ingenting" er energi og det er her healingen kan gå ind og påvirke din krop, følelser, tanker - din energi.

 

Cellerne har hukommelse - det vil sige, at vores celler lagrer alt det vi har oplevet, set, følt, drømt og hørt. Det gør de for at vi hver især kan klare os bedst muligt ud fra de erfaringer vi har gjort os om hvad der er godt og hvad der er skidt.

Almindeligvis slipper eller sletter vi det, vi ikke længere skal bruge, det som ikke længere har betydning, men mange af os er ikke oplært med hvordan man slipper noget - vi klarede det jo og op på hesten er sikkert noget mange kan genkende ;) og de fleste af os ved ikke, at gamle historier hen ad vejen kan skabe sygdomme eller forhindre os i at føle os frie og bruge os selv fuldt ud i vores liv og hverdag.

 

Nogle af os - sådan en som mig - kan se ind i cellerne, se tilbage i tiden, se dine følelser og tanker - og på den måde hjælpe dig til at slippe "de gamle historier" - det du ikke længere har brug for, det, du ikke vidste ville skabe sygdom eller smerter i kroppen eller det, som direkte forhindrer dig i at komme videre nu og her.

 

 

Jeg ser hver enkelt - menneske som dyr - som krop, sind, aura, sjæl og ånd - der er en hel del flere lag eller betanddele vi består af, som jeg ser det, men for at gøre det enkelt - forenkler jeg det til krop, sind, sjæl og ånd.

 

herunder forenklet for overskuelighedens skyld ;)

 

 

 

Krop:

 

alt det fysiske i kroppen, der skal fungere for at du er sund og rask og kan leve dit liv fuldt ud

 

sind:

 

sådan som du ser dig selv og verden, dine tanker, overbevisninger, ubevidste mønstre, opvækstformede og socialtformede normer (hvad der af dig opfattes som rigtigt og forkert), dit bevidste jeg - det du ved du er, mener, tænker og føler

 

Sjæl:

 

Det, der gør dig til den unikke person du er, din medfødte viden og evner kommer fra sjælen - det du helt naturligt bare er hamre god til og har let ved, alt det, du føler mest og dybest for, dybere lag af hvem du er - grundliggende følelser, overbevisninger - det du tror på og den måde du ser verdens sammenhæng på

 

 

Ånd:

 

På dette dybe og høje niveau af dig ved du, at vi alle er forbundet, du ved hvad du skal med dette liv og du kender til den samme viden som jeg. På dette niveau kan du selv snakke med andre sjæle, med Gud, Jesus og andre engle, du ved hvordan livet hænger sammen og hvad du er i stand til.

Langt de færreste kender til dette og endnu færre beskæftiger sig med dette.

 

 

Her hos mig kommer vi kun ind på åndsniveauet ved en kanalisering.

 

 

 

 

 

 

 

Uanset hvilke sygdomme eller lidelser jeg omtaler på siden her, skal man altid følge lægens anvisning og forløb og sygehusets anvisninger og forløb.

 

 

Jeg har til enhver tid fuld tavshedspligt.

 

 

Jeg har ingen fordomme - alle er og lever og gennemgår alt helt individuelt og unikt - derfor jeg har ingen fordomme