Rensning af dit hus eller et område:

 

 

Negative eller gamle historier kan gøre rigtig mange dårlige ting ved jeres hus, jeres have, område, en stald, et skur, en kælder, garage, ridebane, indkørsel, hundehus eller andet.

 

Det kan gøre, at I eller en af jer bliver syge, jeres dyr bliver bange, syge eller begynder at opføre sig anderledes end de plejer, tingene vil ikke lykkedes, I begynder at skændes, folk begynder at snyde jer, trækker sig fra jer, ting går i stykker og bliver "slidt ned" hurtigere end normalt og meget andet belastende, opslidende og ødelæggende.

 

Det kan være livsførelsen fra tidligere beboere, fra gamle tider eller noget en af jer har slæbt med hjem.

Det kan også være, at I selv har været noget virkelig hårdt eller opslidende igennem og det fra den periode "er blevet hængende" - en skilsmisse, dødsfald, sygdom, fyring, lukning af virksomhed, lukning af projekt og en hel masse andre situationer i et liv, der kan være negativt og/eller hårdt.

 

 

En rensning sammen med information om hvad det er og hvordan det er opstået, kan lave negativt om til positivt - det kan virkelig lave en forvandling og gøre lige den forskel I har brug for at at kunne være der og gøre det I gerne ville med stedet.

 

 

Jeg har ingen angst uanset hvor slemt det er.

 

Jeg og en hel horde af engle af forskellig slags går i samarbejde om at rense det op og vejlede jer i hvordan i fremover undgår dette.

 

Der går mellem 1½ - 2 timer med en rensning og er det virkelig slemt, hårdt eller "sejlivet" kan der gå lidt mere tid.

 

 

Har du spørgsmål, vil vide mere eller har brug for hjælp så ring eller mail på:

 

 

+45 52 80 29 05 diamondheler@gmail.com