Uanset hvilke sygdomme eller lidelser jeg omtaler på siden her, skal man altid følge lægens anvisning og forløb og sygehusets anvisninger og forløb.

 

 

Jeg har til enhver tid fuld tavshedspligt.

 

 

Jeg har ingen fordomme - alle er og lever og gennemgår alt helt individuelt og unikt - derfor jeg har ingen fordomme

 

 

Healing:

 

 

Hvad healing er og hvad du kan få hjælp til, har jeg skrevet en del om på fanerne:

 

"Hvad kan du få hjælp til" og "Hvad er healing"

 

 

Så her vil jeg kun lige sige, at healing er, hvor du har brug for hjælp til at slippe noget i kroppen.

Det kan både være fysisk, følelsesmæssigt eller mentalt.

 

Jeg får mange gange de svære tilfælde ind - der, hvor de er opgivet af lægerne eller, hvor andre healere har givet op eller bare ikke kan og vil gøre noget ved det, fordi det er en hård og svær situation du er/står i og de følelsesmæssigt ikke kan klare det - jeg hjælper dig gerne og der er ikke noget tabu her, ingen dumme spørgsmål og intet er for hårdt eller for svært <3

 

Det kan også være noget fra tidligere liv, der forhindrer dig i at komme videre nu.

 

Healing beder kroppen om selv at slippe og beder kroppen om selv at rette op på noget, der er uheldigt eller ikke fungere i kroppen, i følelserne eller i dit sind og tanker.

 

Så hverken fysisk presser eller tvinger man kroppen til at slippe noget og på samme måde, kan jeg som healer ikke tvinge noget igennem - du skal selv ville og tillade det.

- og jeg har som person og healer heller ingen interesse i at tvinge noget igennem <3

 

 

Det er slet ikke alle, der har brug for fysisk healing - mange kan ringe og få hjælp via telefonen - hvor jeg både kan hjælpe via clairvoyant samtale/rådgivning og vejledning og ved hjælp af fjernhealing på stedet.

 

Fjernhealing virker rigtig godt for nogle og for andre, tillader de ikke, at healingen kommer ind på afstand enten fordi de ikke helt tror på det eller ikke helt stoler på det og derfor lukker af.

 

Men sidder jeg med dig i telefonen, virker fjernhealingen som hovedregel - der kan være enkelte, der bare synes, at det er "for mærkeligt" og derfor lukker af for det =D og det er bare helt fint, så må healingen foregå ved fysisk møde - no problem, no prejudices <3

 

Jeg har eget behandler lokale, hvor der er rart og fuldstændig ro.

 

Mange bruger også min healing bare som optankning, afslapning, wellness og forkælelse til dem selv eller til en, de holder af :) og du, I og de er så hjertelig velkomne - hellere holde kroppen god og huske at være god ved dig selv.

 

Alle er velkomne - kan jeg "se" og "føle" det, kan jeg også hjælpe dig

 

 

 

Har du spørgsmål, er i tvivl eller har du brug for hjælp - så ring eller mail på:

 

 

 

+45 52 80 29 05 diamondheler@gmail.com