Uanset hvilke sygdomme eller lidelser jeg omtaler på siden her, skal man altid følge dyrlægens og smedens anvisning og forløb og dyrehospitalets anvisninger og forløb.

 

 

Jeg har til enhver tid fuld tavshedspligt.

 

 

Jeg har ingen fordomme - alle er og lever og gennemgår alt helt individuelt og unikt - derfor jeg har ingen fordomme

 

Healing og clairvoyance eller telepati for dyr:

 

Jeg taler med dyr og de taler med mig - også naturens "vilde" dyr finder mig altid rundt omkring og har altid gjort det.

 

Hvorfor gør de det?

 

De ved, at de kan tale med mig, at jeg vil dem noget godt, at jeg er vild med dem uanset hvilket dyr og, at de kan få hjælp af mig.

 

 

Der er heldigvis mange, der kan tale med dyr nu og det er så fint. Jo flere vi er des bedre for der er mange dyr, der virkelig har brug for hjælp og forståelse.

 

 

I min verden har dyr - lige som mennesker - en sjæl og dermed tanker, følelser, ideer og individuel personlighed.

I min verden er dyr meget bedre til at være her end vi mennesker er - de er meget mere kærlige og meget mere ærlige og ligetil og kan give plads til både os skøre kugler til mennesker og andre dyr. De ved, at vi alle skal være her.

 

 

Jeg har talt med og hjulpet:

 

heste, katte, hunde, marsvin, deguer, kaniner, slanger, fugle, skægagamer, bier, humlebier, edderkopper, egern, ildere, fårekyllinger, grævlinge, ræve, vaskebjørne, tigere, kameler, strudse, skildpadder og et hav af andre dyr - også dem i havet ;)

 

 

Det kan både være adfærdsproblemer, fysiske problemer, sygdom, depression, nedtrykthed, ændring af adfærd og det kan være dit dyr reagerer på noget der sker i dit liv, i dig eller i jeres hjem eller område.

 

 

Både du og dit dyr får hjælp, information, vejledning og healing/rensning på lige vilkår som mennesker får det ;)

 

 

 

 

 

 

Ring eller mail hvis du vil høre mere eller høre om lige netop det du står med på:

 

+45 52 80 29 05 diamondheler@gmail.com