Fjernelse af en ånd:

 

 

Ånder, eller spøgelser, som de fleste kender dem som, kan forstyrre rigtig meget.

 

 

Familiemedlem:

 

 

Det kan også være et familiemedlem I har mistet og så er den hjælp jeg kan give både afdøde kontakt - altså at høre hvad familiemedlemmet vil jer, eller en af jer, og en rensning af jeres hjem eller hvor den afdøde har holdt til.

Derudover vejleder jer i hvordan I kan forholde jer når den afdøde kontakter jer - genkende det og selv kommunikerer med ham/hende <3

 

 

Fremmed ånd:

 

 

Det kan også være en ånd en af jer "har slæbt med hjem" og så kan det være en meget belastende oplevelse - forstået på den måde, at ånden "kan få ting til at ske", suge varmen fra et eller flere steder, så det føles "som at gå ind i et kølerum", jeres dyr reagerer på det, en eller flere af jer er påvirkede af det, bliver forstyrret i jeres søvn og rigtig mange andre irriterende, belastende eller ligefrem skræmmende ting.

 

 

Mørkt væsen:

 

 

Det kan også være et væsen af de mørke og så er det rigtig ubehageligt for jer og sådanne væsener skaber kun negative ting og på den ene eller den anden måde, sørger væsenet også for,at du/I mister penge og energi.

 

Det kan gøre, at I eller en af jer bliver syge, jeres dyr bliver bange, syge eller begynder at opføre sig anderledes end de plejer, tingene vil ikke lykkedes, I begynder at skændes, folk begynder at snyde jer, trækker sig fra jer, ting går i stykker og bliver "slidt ned" hurtigere end normalt og meget andet belastende, opslidende og ødelæggende.

 

 

 

I alle 3 slags tilfælde føler du eller I jer overvåget og det alene, er forstyrrende.

 

 

 

 

Jeg kan hjælpe dig eller jer uanset hvor mild og kærlig et familiemedlem det drejer sig om eller om det er et af de mørke væsener I bliver plaget af.

 

 

Jeg tør godt og har ofte hjulpet andre, der var blevet opgivet af andre, eller hvor andre ikke turde have med det at gøre og jeg har elimineret en del af de mørke væsener og har ingen angst for dem.

 

 

Jeg og en hel horde af engle af forskellig slags går i samarbejde om at rense det op og vejlede jer i hvordan i fremover undgår dette.

 

 

Der går mellem 1½ - 2 timer med en rensning og er det virkelig slemt, hårdt eller "sejlivet" kan der gå lidt mere tid.

 

 

 

Er du i tvivl, vil vide mere eller har brug for hjælp så ring eller mail på:

 

 

+45 52 80 29 05 diamondheler@gmail.com