:)

 

Behandling af behandlere:

 

Mange behandlere er rigtig dygtige til at behandle andre, men glemmer sig selv eller har ikke nogen steder at gå hen og blive behandlet eller ved ikke hvordan du selv slipper gamle historier, ting og tilstande du er færdig med.

 

Ydermere er vi alle her på jorden henover de sidste år i en overgang fra 3. tæthedsgrad og godt på vej over i 4. tæthedsgrad og du har nok selv været rigtig god til at behandle andre og hjælpe dem af med deres gamle historier og tilstande, men har måske ikke selv haft tid eller mulighed for at tømme din egen rygsæk ?

 

Det kan også bare være en følelse af at være utilpas, træt, være gået i stå eller har en følelse eller tanker om, at der er noget udefinerligt mere end dette - så er det du selv trænger til at få healing for at komme af med de gamle ting og for at gøre plads til det nye her i overgangen fra 3. tæthedsgrad (det gamle) og til 4. tæthedsgrad (det nye).

 

Og hvorfor kan jeg så gøre det?

 

Jeg har gennemgået en intens og meget dybdegående udvikling hvor jeg slap alt det gamle og fik så ny og meget, meget højfrekvent energi ned - og det er så derefter mit virke at behandle andre behandlere så I også kan komme af med det gamle og på den måde træde ind i det nye.

 

Det er hverken sjovt eller nemt, men det er en lettelse uden lige og dit eget virke som behandler ændrer sig positivt i takt med at du slipper det gamle.

 

Der er mere og det og du kan godt forvandles.

 

 

Udover alternative behandlere, har jeg også hjulpet psykologer, psykriatere, terapeuter, sagsbehandlere, advokater og andre, der arbejder med mennesker - nogle gange samler man jo bare noget op eller tager arbejdet med hjem og til sidst bliver det bare for tungt uden at man kan sætte en finger på hvad det er.

 

 

 

Vil du vide mere, har du spørgsmål eller har du brug for hjælp så ring eller mail på:

 

 

+45 52 80 29 05 diamondheler@gmail.com