Andre Evner og Projekter:

 

 

 

Frie Heste

 

 

Jeg har et hjem for mishandlede og vanrøgtede heste - de heste, der er "vilde og ustyrlige" og som ingen andre tør at røre ved.

 

Jeg har siden jeg var 10 år arbejdet med vilde og ustyrlige heste og ponyer og har endnu ikke haft en eneste jeg måtte opgive.

 

Hjemmet for disse herlige heste og ponyer er en gammel drøm, der gik i opfyldelse i juni 2013 og er mit hjerteprojekt <3

 

Du kan læse mere om det på www.frieheste.dk

 

Jeg har tyvstartet med frieheste.dk på facebook: www.facebook.com/frieheste.dk

 

 

"Hestebogen"

 

 

For nogle år siden blev jeg spurgt om ikke jeg ville skrive en bog om mit arbejde med heste og den er jeg i gang med, men på grund af arbejde, er det sporadisk hvornår jeg får skrevet videre og videre på den - den er i gang og så ikke mere om den før den er færdig og udgivet :)

 

 

Engletegninger:

 

 

Ind i mellem bliver jeg bedt om at sætte mig og tegne en Engel, hvor der bliver lagt en bestemt eller bestemte energier i det billede.

Jeg er ikke tegner eller kunstner, men jeg "ser" og kommunikerer med Englen og blander selv farverne til tegningerne og får først af vide når tegningen er færdig hvad Titlen eller hvilke energier, der er lagt i billedet.

 

 

Foredrag:

 

 

Jeg har holdt foredrag og kan hyres til det også :) - emnet bestemmer I <3

 

 

 

Pashmina, tøjimport og indkøber:

 

 

Jeg har tidligere startet mit eget firma op med import og salg af Pashmina sjaler, sweatre og strikjakker fra Nepal, hvor jeg både importerede de varer de allerede har, men også designede mønstre og tunikaer og kjoler selv.

 

Desuden fungerede jeg som mellemmand mellem designere fra en del lande og produktionssteder i Bangladesh og Tyrkiet.

Produktions sitene kan producere tøj, modetøj, sengetøj, håndklæder og meget, meget mere.

 

Jeg har alle kontakterne endnu og kan til enhver tid fungere som mellemmand igen, designe eller være indkøber for dig eller dit firma.

 

 

Starthjælp til eget firma:

 

 

Jeg har også hjulpet en del igang med deres eget firma og/eller hjemmeside og logo.

 

 

 

Vil du vide mere, har du spørgsmål eller har du brug for hjælp så ring eller mail på:

 

 

+45 52 80 29 05 diamondheler@gmail.com