Uanset hvilke sygdomme eller lidelser jeg omtaler på siden her, skal man altid følge lægens anvisning og forløb og sygehusets anvisninger og forløb.

 

 

Jeg har til enhver tid fuld tavshedspligt.

 

 

Jeg har ingen fordomme - alle er og lever og gennemgår alt helt individuelt og unikt - derfor jeg har ingen fordomme

 

 

Æterisk Kirurgi og indgreb:

 

Jeg har røntgensyn og kan se og behandle helt ned på celleniveau - jeg kan fjerne noget og sætte nyt ind uden at skære i dig.

 

Dog hvis en sygdom er meget fremskreden og jeg kommer meget sent ind i forløbet, kan det godt være at jeg kun kan gøre sygdomsforløbet nemmere og smertebehandle, men ikke gøre rask.

 

Jeg har meget højfrekvent energi - det vil sige, at svingninger går meget hurtigt, er meget, meget lette og indeholder store mængder af lys og kærlighed.

 

Derfor er det nødvendigt med en forberedende behandling inden jeg kan åbne dig op og lave den egentlige behandling.

Derefter kan der være behov for endnu en lille behandling og for nogle, kan der være behov for flere opfølgende behandlinger.

 

Min form for behandling er ikke en garanti da det kommer helt an på hvor godt din krop tager imod og hvor hurtigt den kan tage imod og går du bagefter og tænker eller føler at det du lige oplevede simpelthen ikke kan passe eller "jeg kan ikke forstå hvordan det kan lade sig gøre" - så kan du opleve tilbagefald fordi du fortæller din krop, at dette ikke er rigtigt eller ikke kan lade sig gøre.

Din krop ved godt hvad dette går ud på, men dine tanker og følelser går lige i cellerne på din krop - din krop er ikke kun fysisk - hvordan vil du for eksempel forklare dine tanker eller dine følelser? Hvor kommer de fra og hvad består de af ?

 

Alt det man ikke kan tage og føle på, kan laves om til noget fysisk og omvendt.

 

Det som lægerne ikke kan hjælpe med eller der, hvor de har givet op, kan jeg måske hjælpe.

 

I min verden er enhver form for fysisk tilstand opstået af følelser, tanker, en situation, oplevelse eller den måde du er opvokset på og det er på denne måde at jeg måske kan afhjælpe din fysiske tilstand - ved at få din krop til at slippe de følelser, tanker, oplevelser, situationer, chok og traume og fylde det op med ny energi og ny kærlighed.

 

Jeg har rettet diskusprolaps, piskesmæld, spinal stenose, skader fra ulykker, skader fra arbejdsulykker, hjulpet med at rette op på blodtryk, hjerteflimmer, blodprocent, hjulpet efter operation hvor man kommer i narkose og meget, meget andet.

 

Har du spørgsmål, er i tvivl eller har du brug for hjælp - så ring eller mail på:

 

 

 

+45 52 80 29 05 diamondheler@gmail.com